ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΙΑΤΡΕΙΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΙΔΟ-ΩΡΛ

ΑΥΤΙ (ΟΥΣ)

ΜΥΤΗ (ΡΙΣ)

ΛΑΡΥΓΓΑΣ

ΡΟΧΑΛΗΤΟ

ΑΛΛΕΡΓΙΑ

ΙΛΙΓΓΟΣ-ΖΑΛΗ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΚΕΦΑΛΗ-ΤΡΑΧΗΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΤΟΣ
Χειρουγος ΩΡΛ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Συχνά πραγματοποιείται μαζί με τη διαφραγματοπλαστική όταν αυτή χρειάζεται. Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρονται στο κεφάλαιο των επεμβάσεων της ρινός. Κάντε κλικ εδώ.

 

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ 

Με την πάροδο των ετών τα βλέφαρα «χαλαρώνουν». Με κατάλληλες τομές ώστε να μην αφήνουν ουλή γίνεται η αφαίρεση του «περίσιου» δέρματος, ώστε το πρόσωπο να φαίνεται πιο νεανικό. Αν και η επέμβαση είναι μικρού μεγέθους, πραγματοποιείται με γενική αναισθησία κυρίως για να αποφευχθούν οι εκχυμώσεις που προκαλεί η τοπική αναισθησία και η αλλαγή του πραγματικού σχήματος των βλεφάρων. Ο/η ασθενής αποχωρεί την ίδια συνήθως ημέρα της επέμβασης.

 

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ, ΟΥΛΩΝ

Σπίλοι, επιθηλιώματα και καρκινώματα είναι μερικά μόνο από τα μορφώματα που εμφανίζονται στο πρόσωπο. Η αφαίρεσή τους γίνεται με τη χρήση τεχνικών πλαστικής χειρουργικής υπό τοπική ή γενική αναισθησία ανάλογα με την έκταση και τη θέση της βλάβης.

 

ΠΤΕΡΥΓΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 Πραγματοποιείται για τα αφεστώτα ώτα (πεταχτά αυτιά). Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο κεφάλαιο των χειρουργικών επεμβάσεων των αυτιών. Κάντε κλικ εδώ 

 

Οι περισσότερες από τις παραπάνω επεμβάσεις δεν καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ ή από αρκετές ιδιωτικές ασφάλειες. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι το κόστος τους δεν είναι απαγορευτικό για το μέσο Έλληνα.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΙΑΤΡΕΙΟ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΙΔΟ-ΩΡΛ
ΑΥΤΙ (ΟΥΣ)
ΜΥΤΗ (ΡΙΣ)
ΛΑΡΥΓΓΑΣ
ΡΟΧΑΛΗΤΟ
ΑΛΛΕΡΓΙΑ
ΙΛΙΓΓΟΣ-ΖΑΛΗ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΚΕΦΑΛΗ-ΤΡΑΧΗΛΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ